دانلود تحقیق درمورد مقاومت سازه در مقابل آتش

دانلود تحقیق درمورد مقاومت سازه در مقابل آتش

0 6.5k
دانلود تحقیق درمورد مقاومت سازه در مقابل آتش

با دانلود تحقیق در مورد مقاومت سازه در مقابل آتش در خدمت شما عزیزان هستیم.این تحقیق مقاومت سازه در مقابل آتش را با فرمت word و قابل ویرایش و با قیمت بسیار مناسب برای شما قرار دادیم.جهت دانلود تحقیق مقاومت سازه در مقابل آتش ادامه مطالب را بخوانید.

نام فایل:تحقیق در مورد مقاومت سازه در مقابل آتش

فرمت فایل:word و قابل ویرایش

تعداد صفحات فایل:19 صفحه

قسمتی از فایل:

سيل:

     براي حفظ و حراست ساختمان هاي آموزشي و امنيت دانش آمزان در مقابل سيل به كارگيري تمهيداتي در انتخاب مكان مي تواند موثر واقع گردد. اين تمهيدات شامل احتراز از ساخت فضاهاي آموزشي در مناطق پست و سيل گير و حفظ حريم سيل ها و رود خانه هاي فصلي و دائمي خواهد بود.

* نكات كلي براي ايمني در مدارس:

·   نرده هاي حياط طوري انتخاب شوند كه امكان بالا رفتن يا خريد اجناس از ميان آنها براي كودكان ميسر نباشد.

·        از بكارگيري مصالح صاف و صيقلي در كف پرهيز شود.

·        از بكارگيري درهاي شيشه اي پرهيز گردد، مگر شيشه هاي ايمني.

·        پنجره ها بايد به داخل باز شوند تا به سادگي قابل تميز كردن باشند.

·   نصب حفاظ براي پنجره ها در طبقات لازم است. در طبقه همكف اين حفاظ بايد طوري طراحي شود كه در واقع اضطراري امكان فرار از پنجره ميسر باشد.

·   اتاق كمكهاي اوليه در نزديكي دفتر مدرسه و يا اتاق مربي بهداشت پيش بيني شود به طوري كه از نور طبيعي ، تهويه و فضاي كافي براي تجهيزات كمكهاي اوليه برخوردار باشد.

·   كليدهاي برق بايد روي ديوار خارجي توالت ها نصب شود. توالتها، بهتر است به طرف بيرون باز شوند.

·        مبلمان مدارس بايد عاري از هر گونه خوردگي و يا لبه هاي تيز فلزي باشد.1

خصوصيات فيزيكي مدرسه:

* تراكم دانش آموزان:

       تحقيقات نشان مي دهند ، تراكم زياد جمعيت به عنوان عامل فيزيكي، رفتارهاي تهاجمي را افزايش مي دهد و در صورت استمرار، موجب بروز واكنش هاي بيمار گونه و نابهنجاري مي شود. تراكم فيزيكي نيز در انسان حساس ازدحام بر مي انگيزد. نظر به اينكه دانش آموز به اندازه سطح كلاس مشخص مي كنند. احساس ازدحام از ميزان تراكم تأثير پذيرد ولي پديده اي است ذهني و از عوامل روانشناختي از يكسو و محيطي فرهنگي از سوي ديگر متأثر مي شود.

آستانه تحريك پذيري افراد از نظر احساس ازدحام تحت تأثير تجارب پيشين آنان قرار مي گيرد. به عنوان مثال معلميني كه به تدريس در كلاسهاي پر جمعيت عادت كرده اند، در يك كلاس سي نفره احساس ازدحام مي كنند.

نوع فعاليتي كه قرار است در فضاي واحد انجام شود نيز عاملي بس موثر در بروز احساس ازدحام مي باشد. به عنوان مثال هرگاه در يك كلاس پر جمعيت (با تراكم بالا) دانش آموزان با رفتار انفعالي، فقط به سخنان معلم گوش كنند، ازدحام محسوب نمي شود. مگر اينكه موضوع درس (كاردستي) باشد و يا يك روش تدريس ويژه دانش آموزان را به فعاليت و تحرك بيشتر وادار نمايد. به طور خلاصه احساس ازدحام هنگامي به انسان دست مي دهد كه علاوه بر عوامل ديگر، تراكم جمعيت مخل آسايش شده، موانعي در مقابل جريان طبيعي فعاليتها ايجاد كند.

* تاثير اندازه مدرسه:

            به نظر مي رسد كه مدرسه بزرگ نفوذ دارد. ابعاد خارجي بزرگ آن، راههاي طولاني و اتاقهاي زياد آن و گروههاي بزرگ دانش آموزان آن ، همگي اشاره بر قدرت و خوبي آن دارند. مدرسه كوچك فاقد اين اطمينان است. ساختمان متوسط آن ، راهروي كوتاه و اتاقهاي كم و دانش آموزان معدود آن به صورت گروههاي كوچك مي باشند و اين يك حسي از محيط سطحي و نه چندان تحصيلي را به ما منتقل مي كند. اما اينها تنها يك نظريه گول زننده است.



1 ضوابط طراحي ساختمانهاي آموزشي برنامه ريزي معماري همسان مدارس ابتدايي و راهنمايي نشريه 232 انتشارات سازمان مديريت برنامه ريزي.

پی دی اف داک

تمامي فایل ها این فروشگاه، داراي مجوزهاي لازم از مراجع مربوطه مي‌باشند و فعاليت‌هاي اين سايت تابع قوانين و مقررات جمهوري اسلامي ايران است.
ساخت فروشگاه فایل

عضویت در خبرنامه

ثبت نام کنید و آخرین مقالات و فایل ها را از طریق ایمیل دریافت کنید ، جهت ثبت نام فقط کافی ست که آدرس ایمیل را در کادر زیر وارد نمایید

اعتماد شما، سرمایه ماست


© کلیه حقوق وب سایت ، برای پی دی اف داک محفوظ می باشد .

طراحی و توسعه نرم افزار زهیر