دانلود پاورپوینت روشهای مختلف انجماد زدائی در فرآورده های دریائی
0
12.3k
دانلود پاورپوینت روشهای مختلف انجماد زدائی در فرآورده های دریائی
فرمت:pptx
تعداد صفحات فایل:28 اسلاید
شرح مختصر:
در حقیقت آخرین مرحله در پروسس ماهی منجمد است و عبارتست از افزایش درجه حرارت به صفر درجه و به این ترتیب کریستالهای یخی ذوب شده و بتدریج جذب نسوج می گردند. اگر انجماد و نگهداری سرد و خروج از انجماد بطور سریع انجام شود ، بین خصوصیات ماهی ذوب شده و ماهی تازه اختلافی نیست . در غیر اینصورت ماهی خشک ، فیبری و ارزش کیفی کمتری خواهد داشت.